ПОРЪЧКИ

Кликнете на избраният от вас артикул, изберета цвета и размера, койтожелаете. Кликнете на бутон „Добави в кошницата“. След това автоматично ще сеотвори кощницата ви, а вие можете да изберете дали да финализирате поръчкатаили да продължите с пазаруването в нашият сайт. Ако искате да финализиратепоръчката си кликнете бутона „Продължете към плащането“. В следващата страницаще видите полета, които трябва да се попълнят с актуална информация относнодоставката и плащането. След като попълните своите предпочитания относно начинна доставка и плащане натиснете бутона „Завърши поръчка“. След завърпване напоръчката, нашият екип ще се свърже с вас на следващия работен ден запотвърждение.

Да, можете да откажете поръчка.След всяка завършенапоръчка нашият екип се свързва с вас на посоченият от вас телефонен номер, акожелаете да откажете поръчката си, моля уведомете ги.

Първо, моля затворете браузъра си и гоотворете отново. Опитайте за завършите поръчката си сега.Препоръчваме ви да използвате браузъри, които имат най-добърдостъп до нашият сайт а именно IE,Chrome, Safari или Firefox.

Ако сте направили описанитепо-горе стъпки, моля свържете се с нас на office@femme-fatale.bg като ни дадете по-подробна информация относно: - Кой уеб браузър използвате (като например: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari и тн.)- Какво сте опитали за да оправите проблема.

Обработваме вашата поръчка веднага след обаждането от наш служител запотвърждение на следващият работен ден.

ПРОДУКТИ

Продаваме продукти от много високо качество и надеждност. Веднага щомпоръчката ви е направена продуктът бива разглеждан от отделът ни за контрол накачеството за да се избегнат всякакви несъвършенства.

В малко вероятния случай да получите грешен артикул, моля, свържете се снас на office@femmefatale.bg в рамките на 2 дни от получаването и ние ще разрешим този проблем завас възможно най-скоро.

Винаги се стремим дагарантираме, че всички наши продукти са с най-висок стандарт и качество. Акообаче имате притеснения относно дефектен или повреден артикул, моля, свържетесе с нас веднага. Ние ще ви предложим безплатна замяна или възстановяване на сумата.

Всички наши дизайни са изработени, за да осигурятвъзможно най-доброто качество и издръжливост. Правилната грижа за вашитепродукти, ще им помогне да издържат възможно най-дълго време. Винаги следвайтеинструкциите на етикета за индивидуална грижа за всеки продукт. В идеалнияслучай използвайте чанта за пране завашето бельо, когато ги изпирате. Товапредпазва плата и минимизира риска от повреда на деликатни материи.Измиването встудена вода (не по-топла от 40 градуса) е по-добре за вашите парчета.Използването на студена вода помага за защита на избледняването на цветовете ив същото време използва по-малко енергия.Препоръчваме ви да не сушите вашитевещи в сушилня и вместо това да ги оставите да изсъхнат естествено.

ДОСТАВКА

Ако поръчката ви все още не е изпратена, ниеще можем да актуализираме адреса ви.

Ако искате да променитеадреса си за доставка, моля, уведомете нашия екип, който ще ви се обади единработен ден след заявената поръчка

За територията на България работим с Econt и Speedy, амеждународните си пратки доставяме благодарение на DHL.

ПЛАЩАНИЯ

Приемаме всички основни дебитни и кредитникарти като Visa, MasterCard, Maestro и други методи на плащане като PayPal и наложен платеж.

По време на процеса наплащане на екрана се показват поддържаните методи за плащане.

ПРОМО КОДОВЕ

В края на всяка поръчка, преди да извършите плащанетоси, ще видите празно място, където можете да попълните промоционалния си код. След като го въведете, тойавтоматично ще намали цената в зависимост от промоционалния код.

Има много начини даспечелите промо код за нашия онлайн магазин. Ето някои от тях:

-Правим много instagram \ Facebook игри, в които можете дапечелите промо кодове.

-Следвайте нашия уебсайт редовно, всеки път, когато имаме промоции, ниеобявяваме промоционалния код, тук.

-Ако съе редовен клиент, това също може да ви спечели много и различнипромо кодове.

Ето някои често срещани причини защо кодът може дабъде отбелязан като невалиден:

- Нещо не е наред с действителния код (кодовете са чувствителни към малки иголеми букви)

- Сделката може да е изтекла, тъй като повечето сделки са чувствителни къмвремето

- Сделката е добре дошла отстъпка само за първата ви поръчка.

Ако нито едно от горепосочените проблеми не се отнасяза вас и все още имате проблем с прилагането на промоционалния си код, молясвържете се с нас на office@femme-fatale.bg

ЗА FEMME FATALE

Femme Fatale е водещ онлайн търговец ипроизводител в света на бельото, банските костюми и аксесоари. Клиентите могатда открият богат избор онлайн и да избират любимите си комплекти бельо илибански в сайта ни. Femme Fatale се гордее с изключителнообслужване на клиентите, високото качество и уникалният си дизайн. Ако искатеда научите повече за нас, КЛИКНЕТЕ ТУК.

Не,Femme Fatale няма физически магазини, ние продаваме изцяло онлайн. Като предлагамедоставки по целия свят. Купувайки онлайн, можете да се възползвате от по-конкурентни цени.

Нашитеартикули с частна марка се произвеждат в България.

Ако сеинтересувате от това къде се произвеждат нашите други артикули, които продавамев сайта моля, свържете се с нас на office@femme-fatale.bg

Все ощеимате въпроси? Изпратете ни и-мейл на office@femme-fatale.bg, ще се радваме да ви помогнем!

ВЪРНЕТЕ СЕ В НАЧАЛОТО