Ние сме "Femme fatale" - малък екип от млади хора, които твърдо вярват, че жената трябва да се грижи за себе си и доброто си самочувствие, като залага на лукса и стила в бельото, което носи.

Авторът на модните ни изкушения - Виктория Попстоева е на крехките 24г. и от малка има афинитет към красивото и нестандартното, била е модел и светът на модата, в който към момента се изявява като дизайнер, винаги е бил нейна мечта. Стартира собствен бизнес с идеята да помогне на повече дами да почувстват себе си секси, провокативни, женствени и преди всичко желани.

Разполагаме само с онлайн магазин, който предлага и интернационални доставки. Фирмата е основана през 2019г., а от 2020г. създава авторско бельо за изкусителки, с което всяка домакиня или бизнес дама, тийнейджърка или зряла жена, с идеални или недотам пропорции би се чувствала комфортно и уверено. Предлагаме уникални творения за красивите женски тела, като прецизно подбираме материите и се стараем да държим високо ниво на селектираните платове, на кройката и шева, и не на последно място на цялостния завършен вид на продуктите ни, които заслужават и най-добрата луксозна опаковка. В кутия със сатенена торбичка вие ще получите бельо с неустоима визия, създадено от висококачествени дантела, тюл, сатен и ластици…

Ние вярваме, че да бъдеш дръзка, е да живееш извън рамка, с любов към себе си и с афинитет към забавлението. Убедени сме, че във всяка Ева дреме истинска страст, на която трябва да се даде израз и ще се радваме, ако заявите себе си категорично и огнено, като заложите на страхотните изкушения, които творим с много любов за вас. Искаме доволни мъже и още по-доволни жени, които биват запомнени. За повече самочувствие сме на мнение, че задължително трябва да се глезим сами. Смятаме, че една дама трябва да живее с мисъл за себе си и да се стреми да изглежда безупречно в делник и празник.

С нашите секси бельо, пижами, нощници и аксесоари за смели жени, нощите ви ще станат дълги и изпълнени с горещи преживявания. Не се страхувайте да експериментирате с визията под дрехите си, а заложете на нещо свежо и нестандартно, с което ще демонстрирате разкрепостеност, без да избягате от добрия вкус!
Не купувайте подобни неща за специални случаи!
Всеки ден е специален и е повод да бъдете красиви с бельо, създадено от жени за жени.
Защото ние знаем как.
BACK TO TOP