Връщане/Замяна

Нашата политика трае 14 дни. Ако са изминали 14 дни от покупката ви, за съжаление не можем да ви предложим възстановяване или замяна.

 

За да отговаря на условията за връщане, вашият артикул трябва да бъде неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Артикула трябва да е и в оригиналната опаковка.

Невъзвръщаеми артикули:
* Карти за подаръци
* Софтуерни продукти за сваляне
* Някои вещи за здраве и лични грижи

За да завършим връщането, се нуждаем от разписка или доказателство за покупка.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

Има определени ситуации, при които се отпускат само частични възстановявания: (ако е приложимо):
* Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, е повреден или липсва части поради причини, които не се дължат на нашата грешка.
* Всеки артикул, който е върнат повече от 30 дни след възстановяване на сумата за доставка.

Възстановяване на средства (ако е приложимо):
След като вашето връщане бъде получено и инспектирано, ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Също така ще Ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на възстановяването. Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и в рамките на определен период от време автоматично ще бъде приложен кредит към вашата кредитна карта или оригинален начин на плащане в рамките на определен брой дни.

Късни или липсващи възстановявания (ако е приложимо):
Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете банковата си сметка. След това се свържете с вашата компания за кредитни карти, може да отнеме известно време, преди възстановяването на сумата да бъде официално осчетоводено.След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди да бъде извършено възстановяване. Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на femmefataleshop.bg@gmail.com.

Замяна на намалени продукти (ако е приложимо):
Може да бъдат възстановени само артикули с обикновена цена, за съжаление не могат да бъдат възстановени.

Обмени (ако е приложимо)
Заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на femmefataleshop.bg@gmail.com и изпратете вашия артикул на адрес: ул. "Порой" 39, София, 23, 1233, България.

Подаръци:
Ако артикулът е маркиран като подарък, когато е закупен и изпратен директно до вас, ще получите кредит за подарък за стойността на връщането си. След получаване на върнатия артикул, сертификат за подарък ще ви бъде изпратен по пощата.

Ако артикулът не е бил маркиран като подарък при закупуването му или подаряващият подарък е получил поръчката да ви бъде предоставен по-късно, ние ще изпратим възстановяване на подаряващия и той ще разбере за вашето връщане.

Доставка:
За да върнете вашия продукт, трябва да изпратите продукта си на адрес: ул. “Порой” 39, София, 23, 1233, България.

Вие ще носите отговорност за плащането на собствените разходи за доставка за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване, разходите за връщане на товари ще бъдат приспаднати от възстановяването.

В зависимост от това къде живеете, времето на доставка, което може да отнеме вашия заменен продукт, може да варира.

Ако изпращате артикул над 75 долара, трябва да помислите за използване на проследима услуга за доставка или закупуване на застраховка за доставка. Не гарантираме, че ще получим върнатия Ви артикул.
BACK TO TOP